Grond Verkocht

Avenue de la Foret , Beauraing Dion
Vanaf 50.000 €

Overzicht


  • 2000 m2
Schitterend perceel van 2.000m² in het hart van de bossen van het mooie dorpje DION. Uw project zal ideaal gelegen zijn op 4min rijden van de stad Givet (in Frankrijk) en 8min van Beauraing (scholen, winkels, restaurants, treinstation,...).

Het terrein, rijk aan talrijke inheemse bomen (zoals eik, esdoorn, linde, beuk, kersenboom, haagbeuk, enz.) is onlangs uitgedund door een bosbouwexpert om lichtputten te creëren en de bomen te helpen groeien. Het perceel is van groot belang voor de lokale biodiversiteit!

Het biedt een straatbreedte van ongeveer zestig meter, genoeg om u te afzonderen van naburige eigendommen en een echte cocon te creëren. U zult in alle seizoenen gecharmeerd zijn door de groene omgeving en de vele mogelijkheden om de streek te ontdekken (wandelen, cultuur, natuur, enz.).

Het terrein is volledig opgenomen in de woonzone van het sectorplan en ligt in de autonome zuiveringszone van het PASH.

Meetplan voltooid.
Vrij van bouwer en bewoning!

Doe een bod vanaf 50.000€, onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaar.
Adres: Avenue de la Foret
Gemeenschap : Beauraing Dion
Postcode : 5570
Land : België
Openen in google maps
Property-ID : 5254272
Prijs : 50.000€
Perceel grootte :2000 m2
Breedte aan straatkant 63 m
Bos Oui
Grond diepte 58 m
Riolering Non
Type buurt bosrijk
Type buurt 2 rustig
Voorkooprecht Non
Terrein - bestemming woongebied
Stad in de buurt Oui
Xy coordinaten - x 50.12637678702175
Xy coordinaten - y 4.884576201438905
Liggingsplan Oui
Grond breedte 63
Geluidsniveau kalm
Toutes les informations apparentes sont transmises sous conditions, les communiqués présents ne peuvent aucunement valoir engagement de vente
Toutes les informations apparentes sont transmises sous conditions, les communiqués présents ne peuvent aucunement valoir engagement de vente

Kaart

Neem contact op

    In met de AVG die op 25 mei 2018 van kracht is geworden, wordt de over u verzamelde informatie uitsluitend verwerkt voor Immo KS. Contactpersoon: Kateline Schmit, info@immoks.be, +32 (0) 82 48 02 02. De ontvangers van deze gegevens zullen het Immo KS-team zijn. U heeft het recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, verwijdering van om beperking van de te vragen. U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens en heeft het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken door contact op te nemen met Immo KS. U heeft de mogelijkheid om een ​​​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

    1