Grond Verkocht

Rue du Bois-du-Mont 3, Fagnolle
65.000 €

Overzicht


  • 1685 m2
Schitterend bouwperceel, gelegen aan de rand van het mooie dorpje Fagnolle, met panoramisch uitzicht over het omringende landschap en de ruïnes van het kasteel op 500 m afstand.

Dit superbe terrein heeft een ideale oriëntatie ( ZZO aan de achterkant) en wacht gewoon op jouw project! Of je nu op zoek bent naar een hoofd- of tweede woning, door de ligging bereik je de dichtsbijgelegen steden in minder dan 20 minuten met de auto (Couvin op 12 minuten, Philippeville op 18 minuten en Givet op 20 minuten) en de N5 in 8 minuten.

Liefhebbers van natuur en rust vinden hun toevlucht in dit authentieke dorp. Fagnolle biedt een echte ervaring, waar elke steen een verhaal vertelt en elke straathoek nieuwsgierigheid opwekt.

Prijs : 65.000€

Oppervlakte: 1685m²
Breedte aan weg: 30m
Diepte: van 27 tot 70m

Sectorplan: landelijke woongebied
PASH: collectieve zuiveringszone

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!


Toeristische informatie :
Als een van de mooiste dorpen van Wallonië is Fagnolle een juweeltje in de gemeente Philippeville. De geschiedenis en de pittoreske charme van dit kleine dorp nemen u mee op een reis door de tijd, met zijn smalle straatjes, bewaarde traditionele huizen, kerk, en de kasteelruïnes...
Het omliggende landschap is ook vol pracht en praal. De groene heuvels, bossen en het glooiende landschap rondom Fagnolle nodigen uit tot een wandeling en bieden een adembenemend uitzicht over het platteland.
Adres: Rue du Bois-du-Mont 3
Gemeenschap : Fagnolle
Postcode : 5600
Land : België
Openen in google maps
Property-ID : 5560957
Prijs : 65.000€
Perceel grootte :1685 m2
Breedte aan straatkant 30 m
Weilanden Oui
Grond diepte 70 m
Type buurt landelijk
Type buurt 2 Vrij zicht
Kadastraal inkomen (€) - bedrag 7
Terrein - bestemming Woongebied met landelijk karakter
Xy coordinaten - x -1002
Xy coordinaten - y -1002
Grond breedte 30
Geluidsniveau kalm
Helderheid verlicht
Toutes les informations apparentes sont transmises sous conditions, les communiqués présents ne peuvent aucunement valoir engagement de vente
Toutes les informations apparentes sont transmises sous conditions, les communiqués présents ne peuvent aucunement valoir engagement de vente

Regardez la vidéo du bien !

Kaart

Neem contact op

    In met de AVG die op 25 mei 2018 van kracht is geworden, wordt de over u verzamelde informatie uitsluitend verwerkt voor Immo KS. Contactpersoon: Kateline Schmit, info@immoks.be, +32 (0) 82 48 02 02. De ontvangers van deze gegevens zullen het Immo KS-team zijn. U heeft het recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, verwijdering van om beperking van de te vragen. U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens en heeft het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken door contact op te nemen met Immo KS. U heeft de mogelijkheid om een ​​​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

    Bekijk de virtuele tour !

    1