Huis Verkocht

Rue de Bulseau 41-41A, Javingue
Prijs op aanvraag

Overzicht


  • 462 m2

  • 134 m2
  • 1
    Slaapkamers
IMMO KS presenteert deze charmante stenen schuur gelegen in het dorp JAVINGUE, in de buurt van de steden BEAURAING en GIVET.

Het pand heeft mooie bewoonbare ruimtes en biedt grote flexibiliteit voor de realisatie van uw project. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten om deze rustieke schuur om te bouwen tot uw droomhuis, een professionele ruimte of een opslagruimte.

Het terrein heeft een mooie parkeerplaats en een tuin.

Dit pand biedt een uitstekende investeringsmogelijkheid, met de mogelijkheid om twee onafhankelijke wooneenheden te creëren (onder voorbehoud van stedenbouwkundige vergunning). De projectplannen zijn op aanvraag beschikbaar en bieden een voorbeeld van het type transformatie dat mogelijk is.

JAVINGUE is een charmant landelijk dorpje gelegen in de buurt van de Franse grens. De regio staat bekend om zijn heuvelachtige landschappen en groene bossen, waardoor het een ideale plek is voor natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een rustiger levensstijl.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezoek te regelen.
Adres: Rue de Bulseau 41-41A
Gemeenschap : Javingue
Postcode : 5570
Land : België
Openen in google maps
Property-ID : 5337996
Prijs : Prijs op aanvraag
Woonruimte : 134 m2
Perceel grootte :462 m2
Slaapkamers : 1
Bouwjaar 1850
Verdiepingen - aantal 2
Parking binnen Oui
Parking buiten Oui
Bebouwde oppervlakte 134 m²
Keuken Oui
Toiletten - aantal 2
Openbaar vervoer 1000 m
Stad 3000 m
Netto oppervlakte 100 m²
Dubbele beglazing Oui
Renovatie - jaar 2022
Type buurt rustig
Voorgevel - type natuursteen
Aantal parking binnen 2
Aantal parking buiten 2
Type verwarming vloerverwarming
Keuken - type VS geïnstalleerd
Terrein - bestemming woongebied
Elektriciteitskeuring beschikbaar nee
Autostrade 10000 m
Xy coordinaten - x -1002
Xy coordinaten - y -1002
Titel advertentie - vul titel in Charmante stenen schuur nabij BEAURAING en GIVET
Toutes les informations apparentes sont transmises sous conditions, les communiqués présents ne peuvent aucunement valoir engagement de vente
Toutes les informations apparentes sont transmises sous conditions, les communiqués présents ne peuvent aucunement valoir engagement de vente

Kaart

Neem contact op

    In met de AVG die op 25 mei 2018 van kracht is geworden, wordt de over u verzamelde informatie uitsluitend verwerkt voor Immo KS. Contactpersoon: Kateline Schmit, info@immoks.be, +32 (0) 82 48 02 02. De ontvangers van deze gegevens zullen het Immo KS-team zijn. U heeft het recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, verwijdering van om beperking van de te vragen. U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens en heeft het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken door contact op te nemen met Immo KS. U heeft de mogelijkheid om een ​​​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

    1