Industrieel Verkocht

Rue de Bulseau 41-41A, Javingue
87.000 €

Overzicht


  • 462 m2

  • 134 m2
Charmante stenen schuur, gelegen vlakbij de stadt BEAURAING en de faciliteiten van GIVET.

Het eigendom heeft mooie volumes die kunnen worden verbouwd, waardoor uw creativiteit de vrije loop krijgt om de leefruimte van uw dromen te creëren. De tuin biedt een buitenruimte om te ontspannen.

Er is ook parkeerruimte inbegrepen, zodat eigenaars en bezoekers over een handige ruimte beschikken.

Deze schuur biedt een uitstekende investeringsmogelijkheid, met de mogelijkheid om twee onafhankelijke woningen te creëren (onder voorbehoud van bouwvergunning). Plannen voor het project zijn op aanvraag beschikbaar en bieden inzicht in de spannende transformatie die kan worden bereikt.

Met zijn prachtige steenwerk en rustieke charme wacht deze aantrekkelijke schuur erop om getransformeerd te worden tot een unieke en bijzondere plek om te wonen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.
Adres: Rue de Bulseau 41-41A
Gemeenschap : Javingue
Postcode : 5570
Land : België
Openen in google maps
Property-ID : 5271780
Prijs : 87.000€
Woonruimte : 134 m2
Perceel grootte :462 m2
Verdiepingen - aantal 2
Parking binnen Oui
Parking buiten Oui
Bebouwde oppervlakte 134 m²
Keuken Oui
Toiletten - aantal 2
Openbaar vervoer 1000 m
Stad 3000 m
Netto oppervlakte 100 m²
Dubbele beglazing Oui
Renovatie - jaar 2022
Type buurt rustig
Voorgevel - type natuursteen
Aantal parking binnen 2
Aantal parking buiten 2
Type verwarming vloerverwarming
Keuken - type VS geïnstalleerd
Terrein - bestemming woongebied
Elektriciteitskeuring beschikbaar nee
Autostrade 10000 m
Xy coordinaten - x -1002
Xy coordinaten - y -1002
Toutes les informations apparentes sont transmises sous conditions, les communiqués présents ne peuvent aucunement valoir engagement de vente
Toutes les informations apparentes sont transmises sous conditions, les communiqués présents ne peuvent aucunement valoir engagement de vente

Kaart

Neem contact op

    In met de AVG die op 25 mei 2018 van kracht is geworden, wordt de over u verzamelde informatie uitsluitend verwerkt voor Immo KS. Contactpersoon: Kateline Schmit, info@immoks.be, +32 (0) 82 48 02 02. De ontvangers van deze gegevens zullen het Immo KS-team zijn. U heeft het recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, verwijdering van om beperking van de te vragen. U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens en heeft het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken door contact op te nemen met Immo KS. U heeft de mogelijkheid om een ​​​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

    1