Grond Te koop

Route de Heer 4C, Beauraing
85.000 €

Overzicht


  • 2000 m2

Gelegen in GIVET (FR), vlakbij de Belgische grens, prachtige bouwkavel met een oppervlakte van 2.000m², volledig uitgerust (water, elektriciteit en telecom op de kavel)!

Het perceel heeft een absoluut unieke ligging, een fantastische oriëntatie en een ononderbroken uitzicht op het fort van Charlemont, de Maas en de oude stad.

Dit is het laatste beschikbare perceel op deze unieke locatie, bereikbaar via een privéweg, op een hoogte, beschut tegen het verkeer en de drukte van de stad, maar toch op slechts 2 km van het stadscentrum aan de ene kant en het winkelcentrum aan de andere kant. Scholen, artsen, winkels, apotheken en restaurants zijn allemaal in de buurt.

Oppervlakte: 2.000m²
Breedte: 23,30m
Diepte: tussen 83 en 91m
Kadaster: Sectie AK n° 422
Toegewezen wegnummer: 4C
Grond vrij van gebruik en bouwer
Aangesloten terrein: water, elektriciteit, internet (glasvezel), telefoon
Sanering: microzuiveringsinstallatie te voorzien
PLU-zone: 1AU ab

Prijs: 85.000€

Mis deze kans niet om de laatste te zijn om je levensproject daarboven op te zetten, in dit kleine paradijshoekje waar slechts 4 percelen (2 gebouwd, 1 in aanbouw en deze) dit uitzonderlijke panorama delen!

Kijk voor het risicorapport op https://www.georisques.gouv.fr/

Adres: Route de Heer 4C
Gemeenschap : Beauraing
Postcode : 5570
Land : België
Openen in google maps
Property-ID : 5986629
Prijs : 85.000€
Perceel grootte :2000 m2
Breedte aan straatkant 23 m
Servitude Non
Vonnissen Non
Grond diepte 86 m
Riolering Non
Elektriciteit Oui
Type buurt Vrij zicht
Verkavelingvergunning Oui
Type buurt 2 rustig
Type buurt 3 residentiële wijk
Voorkooprecht Oui
Kabeltelevisie Oui
Telefoonbekabeling Oui
Water Oui
Xy coordinaten - x 50.1426725
Xy coordinaten - y 4.8353358
Titel advertentie - vul titel in 2000m² grond dicht bij het centrum met prachtig uitzicht
Type toegangsweg andere
Grond breedte 23
Geluidsniveau kalm
Helderheid verlicht
Toutes les informations apparentes sont transmises sous conditions, les communiqués présents ne peuvent aucunement valoir engagement de vente
Toutes les informations apparentes sont transmises sous conditions, les communiqués présents ne peuvent aucunement valoir engagement de vente

Kaart

Neem contact op

    In met de AVG die op 25 mei 2018 van kracht is geworden, wordt de over u verzamelde informatie uitsluitend verwerkt voor Immo KS. Contactpersoon: Kateline Schmit, info@immoks.be, +32 (0) 82 48 02 02. De ontvangers van deze gegevens zullen het Immo KS-team zijn. U heeft het recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, verwijdering van om beperking van de te vragen. U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens en heeft het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken door contact op te nemen met Immo KS. U heeft de mogelijkheid om een ​​​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

    1