Ontdek

onze laatste vastgoed

ONS VASTGOEDKANTOOR

« Klantentevredenheid is onze leidraad »

 

Vastgoedkantoor Kateline Schmit is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van vastgoed in de provincies Namen en Luxemburg.

 

MAAK GEBRUIK VAN ONZE DIENSTVERLENING OP MAAT

Vertrouwen op een vastgoedkantoor is...

Kateline Schmit Directrice d'Agence

Kateline Schmit

Agentschap directeur

immobilière kateline schmit

« We bieden eerlijkheid, beschikbaarheid en doorzettingsvermogen als toegevoegde waarde bij onze dienstverlening. »

« Na mijn studies voor vastgoedmakelaar en het verkrijgen van mijn BIV-erkenning, heb ik in 2011 beslist om mijn eigen vastgoedkantoor te openen. Ik hecht bijzonder veel waarde aan een vertrouwensrelatie en efficiënte communicatie. »

TEVREDEN KLANTEN

Getuigenissen

 • We hebben uw kantoor leren kennen door mond-tot-mondreclame. Bij de verkoop van onze drie eigendommen hebben we uw professionele aanpak en beschikbaarheid bijzonder gewaardeerd. We kunnen uw onberispelijke dienstverlening zonder enige twijfel aanbevelen. Nogmaals bedankt.

  Fabrice M. - Custinne

 • Ik kon vooral uw luisterend oor, uw advies, discretie en snelheid op prijs stellen bij de verkoop van mijn eigendom. Doe zo voort en nogmaals bedankt.

  Carole R. - Beauraing

 • Op aanraden van een vriend hebben we ervoor gekozen om met u samen te werken. Hartelijk dank voor de warme ontvangst en uw permanente beschikbaarheid.

  Georges D. – Louette-St-Denis

 • Bedankt voor uw vriendelijkheid, eenvoud en dienstverlening. Doe zo voort.

  Murielle R. - Bièvre

 • Uw kantoor onderscheidt zich door uw uitstekende kennis van het aanbod en de vraag in de streek. U gaat doelgericht te werk met potentiële kopers, met een aangepaste beschrijving en foto's. De technische specificaties worden efficiënt behandeld. U stond altijd voor ons klaar. We wensen u veel succes in de toekomst.

  Françoise C. – Bourseigne

 • We hebben uw correcte waardebepaling, uw eeuwige glimlach, opvolging en doorzettingsvermogen geapprecieerd. Bovendien bent u heel actief op het internet en heeft u talrijke contacten in het noorden van het land.

  Luc H. – Gros-fays

 • Hartelijk dank voor uw luisterend oor en de correcte waardebepaling van onze eigendom. U was uitermate efficiënt dankzij gerichte en duidelijke publiciteit, en door uw opvolging met regelmatige verslagen. Bedankt voor uw professionele aanpak en beschikbaarheid tot aan het verlijden van de akte.

  Philippe B. – Monceau-en-ardenne