Elk verhaal begint met een droom

May 25, 2021

De verkoop van uw onroerend goed kan stressvol, energieverslindend en zeer complex zijn.

Zet alle kansen aan uw zijde om uw transactie tot een succes te maken en laat u begeleiden door de opleiding, ervaring en expertise van uw vastgoedmakelaar.

IMMO KS, uw verhaal wordt voor even het onze…

REALISTISCHE SCHATTING

 • Een realistische schatting is het vertrekpunt voor elke vastgoedtransactie en moet zorgvuldig worden uitgevoerd. Ons doel is om uw eigendom tegen de juiste marktprijs te verkopen.

PROMOTIE VAN UW EIGENDOM

 • Het optimaliseren van de presentatie van uw eigendom is essentieel om de maximale verkoopwaarde te bereiken. Wij verzorgen de opstelling van de advertentie, maken hoogwaardige foto’s en geven u tips voor home-staging om de verkoopprijs op de markt te maximaliseren.

ADMINISTRATIEF EN MARKETINGBEHEER

 • EPC, elektrisch keuringsverslag, stedenbouwkundig uittreksel, … Wat betekenen deze termen?

Het kan vaak verwarrend zijn om al deze vereiste documenten te begrijpen. Wij nemen de verantwoordelijkheid om de essentiële certificaten voor de verkoop van uw eigendom aan te vragen en te verzamelen.

 • Het verkopen van onroerend goed is een echt vak dat vraagt om de koper te bereiken waar hij is door effectieve communicatie op te zetten.

Wij verspreiden de advertentie via moderne promotie- en communicatiemiddelen (borden, website, webplatforms, nieuwsbrieven naar onze database van potentiële kopers). Hierdoor wordt de zichtbaarheid van uw eigendom geoptimaliseerd en het aantal potentiële kopers verhoogd.

Wij vertellen het verhaal en wekken de interesse van de volgende koper om zich er thuis te voelen en het vervolg te schrijven.

 • Onroerend goed is een van de duurste aankopen in ons leven, wat leidt tot een zeer sterke gevoeligheid voor de prijs. Onze onpartijdigheid stelt ons in staat om het aanbod objectief te onderhandelen. Als vastgoedkantoor hebben we geen emotionele binding met uw eigendom, wat ons in staat stelt om de verkoop te optimaliseren.
 • De verkoop van onroerend goed kost tijd. De organisatie van bezichtigingen, administratieve en juridische opvolging, wij begeleiden u bij elke stap van de verkoop. Wij vergemakkelijken alle verplichte procedures dankzij onze kennis van alle administratieve regels.

Geniet van het leven, verkoop uw eigendom zorgeloos met een professional en richt u op wat echt belangrijk is.

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE NEWSLETTER

  Conformément au RGPD entrant en vigueur le 25 mai 2018, les informations recueillies vous concernant font l’objet d’un traitement destiné uniquement à Immo KS. Personne de contact : Kateline Schmit, info@immoks.be, +32 (0) 82 48 02 02. Les destinataires de ces données seront uniquement l’équipe de Immo KS. Vous bénéficiez d’un droit d’accès, de rectification, de portabilité, d’effacement de celles-ci ou de demander la limitation du traitement. Vous pouvez vous opposer au traitement des données vous concernant et disposez du droit de retirer votre consentement à tout moment en vous adressant à Immo KS. Vous avez la possibilité d’introduire une réclamation auprès d’une autorité de contrôle.

  Terug naar de lijst met artikelen
  1