Voor Valentijnsdag, bewijs uw huis dat u van het houdt!

February 13, 2023

Een huis is essentieel op alle mogelijke manieren. Het is de plek waar we slapen, leven, werken,… We verwachten veel van ons huis; we willen dat het stevig, aangenaam, warm, zuinig, praktisch, … kortom, we moeten ons er goed in voelen! Zoals het gezegde luidt, ‘Home Sweet Home’!

Toch zijn er maar weinig van ons die hun huis echt perfect vinden. Nietwaar? Nou, dit jaar, leer hoe je van je huis kunt houden, en het zal hetzelfde voor jou doen!

Voor de meest gemotiveerden, waarom niet een goede voorjaarsschoonmaak?

Het kan een uitdaging zijn, maar je zult je zo goed voelen als je thuiskomt in een schoon en opgeruimd huis! Dit is de eerste stap om voor je huis te zorgen, en (in)direct ook voor jezelf.

Geef het een frisse uitstraling!

Een kleine bloemstuk, een prachtig boeket, een nieuwe decoratie die je goed zichtbaar plaatst, een tapijt waar je al een tijdje naar kijkt. Het kost niet veel om een kamer op te fleuren en gezelliger te maken.

Ben je het zat dat je kamers al jaren hetzelfde zijn ingericht? Probeer dan eens iets nieuws! Zelfs met behoud van je meubels kun je de indeling van een kamer compleet veranderen. Zet het bed in een andere richting, herschik de woonkamer, verplaats de eettafel,… Wij garanderen je dat het een aangename verrassing zal zijn!

‘Als de zon in huis schijnt, schijnt hij ook in je hart.’ Edouard le Corbusier

De zon komt terug, maak de ramen vrij, was/vervang/haal de gordijnen weg. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, LAAT HET LICHT BINNEN.

En profiteer ervan om die lelijke energiezuinige lamp te vervangen en je kroonluchters een beetje op te frissen, terwijl je toch bezig bent. Het resultaat zal je verblinden! 😀

Een aangename geur verandert de sfeer in een kamer ingrijpend. Essentiële oliën, potpourri (maar niet te veel), geurspray, kaarsen, geurstokjes,… je zult zeker iets vinden dat je bevalt!

Loslaten!

Dit is waarschijnlijk het moeilijkste advies om op te volgen voor sommigen die de neiging hebben om alles wat ‘niet klopt’ op te merken. Maar het accepteren van bepaalde kleine imperfecties, in afwachting van een oplossing, is ook een stap naar welzijn thuis. Dus stop met kijken naar die kleine deuk aan de hoek van de tafel of die kras op je kookplaten, het zal ze niet laten verdwijnen.

Je huis is ook je levenspartner, je zult zijn kleine gebreken moeten accepteren. Want het heeft ook veel kwaliteiten!

We beschermen wat we liefhebben!

Denk eraan om je verzekeringscontract te herzien, als je dat al een tijdje niet hebt gedaan. Dit is belangrijk, heel belangrijk.

Er zijn duizend-en-een manieren om wat liefde te tonen aan je huis. Laten we dankbaar zijn, de positieve dingen waarderen en dag na dag werken aan het verbeteren van onze omgeving.

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE NEWSLETTER

    Conformément au RGPD entrant en vigueur le 25 mai 2018, les informations recueillies vous concernant font l’objet d’un traitement destiné uniquement à Immo KS. Personne de contact : Kateline Schmit, info@immoks.be, +32 (0) 82 48 02 02. Les destinataires de ces données seront uniquement l’équipe de Immo KS. Vous bénéficiez d’un droit d’accès, de rectification, de portabilité, d’effacement de celles-ci ou de demander la limitation du traitement. Vous pouvez vous opposer au traitement des données vous concernant et disposez du droit de retirer votre consentement à tout moment en vous adressant à Immo KS. Vous avez la possibilité d’introduire une réclamation auprès d’une autorité de contrôle.

    Terug naar de lijst met artikelen
    1